Postýlku určitě se stahovací bočnicí a polohovacím dnem. Když je dítko větší a dno se posune níž, to stahování je nedocenitelné. Mantinely určitě ano, já jsem si je poprvé šila. Nebesa jsem poprvé neměla, teď na druhé dítko jsem objednala soupravu mantinely plus nebesa, ale starší. Pokud to bude pouze lapač prachu, nebude mi to tak líto. Kolotoč mám půjčený, stejně jako minule. Tentokrát moc pěkný s hudbou a měnícím se světlem. Nevím, jestli to až tak využijeme, nepovažuju to za nejnutnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.