V pořadu "Jste to, co jíte" používala dr. často termín "kvalitní" šunka. Nikdy nevysvětlila, co se pod tímto pojmem skrývá. Podle čeho vybrat v obchodě kvalitní šunku? Včera v Pořadu Sama doma vysvetlovali, že existují 3 kategorie šunek: standard, výběrová a nejvyšší kvality. Čím se liší? Kolik by měla kvalitní šunka obsahovat % masa? Vyrábí se i šunka bez konzervantů a éček? S malým obsahem soli? Včera v pořadu vysvětlovali, že ani děstské šunky nejsou dobré. Jiné uzeniny vůbec nekupujeme, semtam koupím právě jen šunku. Cena nerozhoduje, protože ji kupujeme opravdu málo. Jak tedy vybrat tu kvalitní?
Budu moc ráda za konkrétní tipy na výrobky/výrobce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.