Dobrý den,
no tak tento problém Vám nezávidím nám se to právě povedlo vyřešit je to dva dny, ale neměli jsme takový problém jako Vy. Já se divím že Vám Váš dětský lékař nenavrh obřízku, Nebo jestli jste proti. Každopádně už se to vleče příliš dlouho ten problém a doporučila bych zajít přímo do nemosnice kde se tím zabívají (nevím odkad jste). Já to řešila v Praze v Motole. Kortikoidy bych já nepoužívala. Obřízka se pohybuje cenově kolem 6000,- , ale Vy by jste to měla na pojištovnu. Já neměla nárok na pojištovnu jelikož mu to doktor přetáhl ale vždy za breku a doma jsme to měli také s brekem, ale i tak se pan primář snažil najít řešení aby to proplatila pojištovna. No nakonec jsme to nepotřebovali
. Takže na závěr já bych poradila zajít k jinému doktorovi přímo v nemocnici a za to že se Vám podívá na syna nic nedáte a uvidíte co Vám řekne. Já jsem přesvědčená že by to bylo na obřízku, ale třeba se jí chcete vyhnout a tak Vám Váš doktor hledá jiné řešení. Kdyby jste mi chtěla napsat tak muj mail je : lobelia@volny.cz.
S pozdravem Kateřina