| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky by mě zajímalo, zda syn neprodělal mononukleozu - ve 2,5 letech. Napíše mi k tomu někdo něco?
Jde o to, že na silvestra dostal vysoké teploty 40, bolest v krku, dr. to vyhodnotila jako angínu a dala mu ATB, jenže mu do dvou dnů hrozně natekl krk, tak jsem s tím jeli na pohotovst a tam si nás nechali, udělali mu testy a podle nich prý to mononukleza nebyla - nevím přesně které testy, i nějkaý, co se posílal do prahy na rozbor a výsledek byl až za 14 dní. V nemocnici mu po 2 dnech nelepšení se, změnili ATB za jiné, a to se začala boule na krku (byla opravdu velká) zmenšovat, jenže zrovna v tu dobu dostal v nemocnici bohužel střevní chřipku a to tím jak byl oslabený z nemoci takovým způsobem, že byl 3 dny na kapačkách, protože hrozně blinkal a průjmoval, nic neudržel, proležel 3 dny jako hard. No a jakmile začal pít a nezvracet, tak i když měl ještě průjem tak nám ho najednou pustili domů, že mu boule splaskla, no doma ještě průjmoval taky, ale o to nejde. Spíše o to, že tak měsíc byl z té nemoci pořád hrozně slabý, první dny doma nám odmítal chodit, nosili jsme ho na záchod, byl hrozně slabý, shodil 2 kg. Pak se to začalo pomalu lešíit.
Takže z těch příznaků co píšete mi to přijde, že by to mono mohla mít, měli na ni i podezření, ale prý testy negativní. A mám pocit, že jsme u nich byli na ontrole předtím než jim přišli ty testy z Prahy (co trvají 10 dní), tak kdoví co v nich bylo a jestli je opravdu správně vyhodnotili.
Zeptám se - syn bude mít snad v dohledné době krevní testy na imunitu, protože je neustále nemocný, dalo by se tam zjistit z těchto testů, zda tu mono prodělal, nebo na to jsou jiné testy? díky

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.