Sojko, souhlas, také si najdu vždy to nej co potřebuji a je to fajn. Je to tzv. má druhá rodina, můj manžel to někdy nechápe, spíš většinou. Může u dítěte v mluvení ovlinit i to, že jeden z rodičů mluví vícero jazyky před ním během běžného dne? Náš tatínek mluví totiž vícero jazyky i před dítětem. A to zcela běžně a bez problému. Jinak ,Hroudo také nejsem perfektní matka a jsem i sem tam líná a to mám zatím jen jedno dítě. V plánu je sice více dětí, ale zdraví tomu brání. Mé zdraví. Ach jo. Děti jinak miluji a mírně i rozmazluju a ráda. Málo i bacám. Nejen své ale i cizí, nemá to ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.