Tak jsem si začala zapisovat na Fertility a mám ještě k tomu takový dotaz. Měřila jsem teploty, ale opět jen pár dní v minulém měsíci a tento měsíc měřím cca týden a tak nějak jsem vypozorovala, že i když změřím teplotu ráno ve 3, 6,7, 8, tak je stále stejná. Dokonce ani, když bych šla na záchod, tak se nemění. Samozřejmě se změní poté co vstanu a začnu během dne něco dělat, tak to už jiné. Ale pokud bych se kousek přesunula, došla na záchod, změřila v ty 3 nebo v 7, tak to je stejný. Někdo z vás tu psal, že to tak má taky. No a mě by zajímalo toto. Koukala jsem na další doporučované stránky s odkazy na grafy na Fertility a nikde jsem tam neviděla graf podobný mému - několik dní naprosto stejné teploty. Můj graf má 5 dní stále stejnou teplotu 36,7, pak na jeden den klesne na 36,5 a následně stoupla teplota na 36,8 a tam se drží už stejný den. Máte to taky tak někdo? Jo a díky těm odkazům jsem konečně zjistila kde mám čípek. Celkem je fajn naučit se poznávat své tělo. Jo a co se týče hlenu, tak už ho mám dva dny tzv. krémový, nemělo by teď spíš být období suchých dnů do menstruace?
Jo a moc vám všem děkuju co přispíváte a pomohli jste mi pár věci objasnit
.