Přidat odpověď
Prcek, jak ostuda??? Pre koho? Akože dieťa sa ma hanbit či matka? Mas dojem, ze matky sa vyzivaju v tom prebalovat velke deti a kupovat ci prat plienky? Ved ovela pohodlnejsie/lacnejsie je mat dieta bez plienky. Kazda matka by bola rada keby prebalovat nemusela a sama vyciti kedy jej dieta ma na to byt bez plienky. Priznaj sa ze Ty si bola taky maly posmievacik a zostalo Ti to? Lebo iny vyznam ako posmech "ostudaaaaa, ostudaaaaa..." v Tvojich prispevkoch nevidim.
Moja dcera bola bez plienok od 1,5 roka spolahlivo cez den, v noci mala plienku do 3 rokov. Syn je bez plienky od 2 a 1/4 roka a hned aj cez den aj v noci bol suchy. Dcera sa ro naucila sama, chcela. Syn bol tazsi oriesok. Tiez som par x skusala a neuspesne kym sa podarilo. Ale nikdy by ma nenapadlo kvoli tomu stresovat seba alebo dieta. Neslo to tak sme nocnik po par dnoch odlozili a vratila som plienky.
Nikdy ma nenapadlo prezentovat od kedy moje dieta je bez plienky a ani ma nenapadlo opytat sa to niekoho ineho ci nedajboze sa posmievat ze dieta ma plienku. Ved keby ju nepotrebovalo matka mu ju neda, nie?
A za nas pisem, ze v statnej skolke kde chodi syn aj v inej statnej skolke kde chodila dcera tolerovali, ze sa dieta pocuralo, vzdy prezliekli do nahradneho oblecenia aj viackrat za den. A boli/su tam deti, ktore sa pocurali aj v 6 rokoch. Nikdy by ma nenapadlo pozastavit sa nad tym a ukazovat prstom ze "hi-hi, ostudaaaaa". Ucitelky to tiez neriesili, bez slov odovzdali igelitku, pohoda, no problem.
Předchozí