| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj druhý syn se už v porodnici vždy po probuzení jakoby "šrouboval" a hekal v plíně. Po rozbalení se třeba vyčůral, pak v klidu nakojil a usnul. Pokud jsem mu před kojením nedovolila "vypustit", tak špatně sál, navíc bych ho musela po kojení přebalit a znova uspat.
Podle mě jsou tyhle signály často zaměňovány s bolením bříška např. Matka třeba nechápe, proč se dítě při kojení pouští a kroutí a pořádně nesaje, přitom ono při kojení vylučuje.
Několikrát jsem v noci zažila, že se syn začal po břiše pomalu posouvat, což byl jeho signál na čůrání. Nechala jsem ho vyčůrat a on někdy usnul dál i bez dalšího nakojení.
Tolik praxe BKM ~j~
Jinak diskuse o BKM zde na rodině je "v plenkách". Opravdová diskuse je na modrém koníkovi. Souhlasím, že je poněkud obtížné provozovat BKM v MHD nebo v zimě. Navíc my máme tu berličku v podobě plín.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.