Já mám osobní dobrou zkušenost s PhDr. et PhDr. Jiřinou Niliusovou, sídlí v Porubě (jen ta její asistentka - to je neštěstí - bohužel její rodná sestra - naštěstí obě diametrálně odlišné), je to psycholožka ve věku okolo 50-ti let, má rozumné názory. Jen je třeba k ní doporučení od obvodního, ale to snad není problém a pak je péče zdarma. Ještě znám jednoho fundovaného psychologa, PhDr. Vraník, a toho se za sezení platí. Kamarádka potřebuje zřejmě nějakou terapii - dlouhodobou. Pokud by kamarádka měla zájem o nějaké bližší informace, klidně ať se ozve na můj mail, případně ty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.