Přidat odpověď
Pod Čermákem jsem absolvovala svoje 1. IVF - neúspěšné. Nikdy mi nevadil co do chování - nepřišlo mi arogantní, vždycky se mnou jednal slušně. Nicméně UTZ byl o tom, že zastrčil tyčku dovnitř, podíval se vlevo, vpravo, tyčku vyndal a oznámil mi, na které straně mám vajíčko.
Po tom IVF jsem přešla k druhému doktorovi, teď si nevzpomenu na jméno (je to Slovák). Ultrazvukem se díval dobrých 15 minut, dlouho přemýšlel, co by mi navrhl za další léčbu, poslal mě na další vyšetření krve atd. Nicméně ani on mě moc nepotěšil, chtěl mě hned za 3 měsíce poslat na další IVF s tím, že "mohli bychom vác poslat na nějaké vyšetření, ale to by bylo k ničemu, akorát by se to celé prodlužovalo". Po téhle větě jsem se poprvé objednala do fakultky v Olomouci. Zas tak daleko to není a těch pár cest, ve kterých bys třeba projezdila 2 tisíce, pak stejně ušetříš na samotném IVF, které je tam levnější.
V OL se nás obou s manželem ptali na diagnózy, manžela poslali na urologii, což v Ově nikoho nenapadlo, poslali nás na genetiku, což Ova neudělala ani po neúspěšném IVF, kdy nám během PK odešly skoro všechny embrya...
Předchozí