Limai.. nezlob se, včera jsem se držela byť se mě to opravdu bytostně dotklo, ale dnes na tebe musím zareagovat... vyjadřuješ se (abych použila tvoje vlastní slovo) jako debil.. to že ti čtyřleté dítě řekne že je gydžik není jaksi ani JEHO CHYBA ani chyba jeho rodičů.. je to chyba jeho mluvidel a nééééééééééééé vždy se to dá vyřešit mávnutím proutku...
A představ si že na tebe tak promluví i dítě se kterým u dávno pracuje logoped.. moji synovci kterým je pět a půl chodí dávno k logopedovi a přesto "patlají" slova jako káka-táta, babija (babička)... a moje pětiletá dcera která mluví krásně čistě, od čtyř umí R a Ř nedokáže vyslovit souhlásky T a L zároveň (místo tleskat říká kleskat)... i kdybych se rozkrájela....
Je to od tebe fakt sprosťárna, takhle se vyjadřovat.. kdoví jak si mluvila ty a teď rozhazuješ kopytama jako "velká dáma" že všechny děti musí umět dobře mluvit protože tvoje dcera to umí.. Jooooooooooo moje dcera to taky umí ... a můj tříletý syn neumí ani slovo.. čímpakto.. vyrůstají ve stejném prostředí???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.