| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maminky poraďte, nejspíš jsem otěhotněla přes HA, dá se miminko donosit v pořádku nebo ne? Zítra si dělám test, ale podle mě těhu jsem - cítím bohužel už pohyby, i když HA beru...jsem matkou 3 dětí,u třetího jsem cítila asi ve 12 týdnu, takže počítám, že můžu být tak v 15-16, už asi 2 týdny min. něco cítím, jen jsem si to pořád nepřipouštěla.Neměla jsem jiné příznaky, jen asi před měsícem mě bolely prsa, ale protože beru HA, nijak jsem to neřešila...

Je lepší jít na interrupci? Pokud jsem opravdu v cca 16 týdnu, mimonko je podle mě už strašně velké a potrat je mi proti srsti, ale jelikož už máme 3 děti, trošku se dalšího bojím, navíc nevím, jak může působit Ha na miminko, pokud ji beru tak dlouho...Taky jsem milovník vína, pijeme ho třeba obden 2 skleničky, to je asi taky riziko že?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.