Záleží na spoustě věcí - já bohužel jednou musela - moje zdravotní komplikace - prostě to bylo 50:50 že to nepřežiju já nebo že budě dítko postižené, byl velmi malý rozestup mezi dětmi a můj zdravotní stav se ještě nestačil vrátit po porodu do normálu a k tomu ještě selhání antikoncepce - prášky, takže já víceméně byla postavena před hotovu věc a nechtěla jsem jít hlavou proti zdi. K tomu se ještě jako další přidalo to e bychom žili v 5 v 1+1 a neměli bychom děti ani z čeho živit - musela jsem jít do rpáce když byl prckovi rok. Tož tak.
Pokud bych byla zdravá, měla ok bydlení a manžel takový plat aby jsme nějak vyžili nikdy bych nešla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.