Já když jsem řešila svoje složité životní věci a připadala jsem si v nich nesmírně osamělá, vytvořila jsem si svoje rituály sama. Když děti spaly a manžel ještě nebyl doma, zavřela jsem se v setmělém pokoji, zapálila jsem si svíčku, na které jsem měla přivázanou cedulku s nápisem: "To světlo ve tmě svítí a tma je nepohltila". A pak jsem si nejdříve posmutnila a pak zvolna přešla do vnitřního pokoje. Po několika takovýchto večerech svíčka dohořela a já jsem se od své bolesti došla do vnitřního smíření.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.