DO toho čistě máslového udělej moučný základ, krém je hustší a neteče tak .. a je lehčí než jen máslový.
2 lžíce polohrubé nebo hladké mouky svařit s 250ml mléka na hustou kaši. - vymíchávat při chladnutí at se neudělá škraloup. Do ještě teplého vmíchat 2 vanilkové cukry. Po vychladnutí přimíchat do másla ... (máslo s cukrem dle chuti šlehám a pomaličku po lžice přidávám tu vychladlou kaši). Ochutit se to dá třeba kávou, nastrouhanou čokoládou, případně trochu vaječného koňaku atd. ... co kdo má rád.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.