Přidat odpověď
..nakrájej na kolečka šest druhů klobás a prohlas to za šest druhů buřtoví a k tomu pár druhů sýroví a možná taky jedno kyselookurkoví, vsadím se, že každá cukrem nacpaná návštěva se vrhne právě na toto. Ale pozor, servírovat pěkně na bílém tácu vyrovnané do řad podle druhů :-D ...
Jináč já taky nechápu, kam se to za mého dětství dávalo, dvě obrkrabice a ty se snědly, přitom nás bylo doma pět a fakt žádní příbuzní a max. jedna návštěva...dneska už to nejde, není na to chuť, každý si zobne a konec...
Dělám tak 3-4 druhy, jedno jsou perníčky, ale ty beru spíš jako dekoraci, pak linecké, špaldové a vždy nějaká novinka třeba z netu. Rok od roku ozdravuji, letos už ve všem celozrnná mouka, do perníčků hnědý cukr, vanilka a ne vanilin...takové to opravdu cukrové cukroví nemusím, a ani hit posledních let - vařené salko na sto kombinací - mě nenadchnul...ale to je můj pocit...
Předchozí