| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ono je asi vcelku jedno co si kdo s čím spojuje. Je ale pravda, že již mnho let nejím maso, nepiju alkohol ani kávu, jsem nezávislná na cukru, čokoládě a jiných pochutinách a solím pouze symboliky. A že by zrovna včera moje tělo tak najednou potřebovalo tak drasticky doplnit sůl, to se zase nezdá mě. Ta voda je opravdu jen reakce. A všech těch závislostí jsem se zbavila postupně, nikoli násilně dietou, ale prostě proto, že jsem je přestala potřebovat, přestaly mi chutnat.
Takže nyní věřím spíše svým pocitům, protože jsem vyčištěná.
Ale jak říkám, jestli mi někdo uvěří nebo ne, je čistě jeho věc.
Já vím jaké mám schopnosti a tak si věřím. Ptám se, kde jsou příčiny toho, že jsou děti nyní tak dysfunkční a mají tolik poruch. Jaký vliv má chemická antikoncepce? Jaký vliv mají tyto testy? Jaký vliv mají chemicky řízené porody? Jaký vliv mají nefunkční rodiny a nedostatek času rodičů. Jaký vliv mají televize a počítače? Jaký vliv má strava? Co myslíte?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.