Ja sa pozerám rada, síc je sprostý, ale to púšťam jedným uchom dnu a druhým von.
Na včerajšom dieli mi ale silne nesedelo (i to tam nevypovedané naznačoval a mal pravdu), že tam naozaj nebolo moc čo riešiť, všetko tam viacmenej pekne šlapalo, čisto, moderná kuchyňa a varili určite lepšie, než v mnohých iných školských jedálňach.
Proste si paní riaditeľka spravila zadarmo PR, to je pravda. Nemám to rada všeobecne. Riaditelia sú politicky zaangažovaní v naprostej vačšine prípadov, inak by nemali šancu sedieť na fleku, na ktorom sedia (spolupracujeme so školstvom, tak do toho trošinku vidím). Často vedia minimum o tom bežnom chode školy, alebo to už zabudli.
Riaditeľka tam síce slušne, ale riadne znemožňovala zamestnankyne, hoci by si ich skor mala vážiť, vyzerali naozaj zodpovedne. Jej piplanie sa v "umelohmotnej" kaši mi silne vadilo, zaboha nechcela pripustiť, že sa može i mýliť. Také kravky naozaj milujem...fakt ma to podráždilo a bolo mi ľúto tej kuchárky, že jej vlastne nemože povedať od srdca...
Takže diel sa mi v tomto prípade preto nepáčil..
Inak mi ten kuchár sedí, je to držka, ale lepšia držka, než nejaké "princátko"