| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Popíšu Ti naše story.Syn vloni do školky ještě nechodil,ale byli u nás jednou celý den kamarádky se školkovými dětmi.Děti dost kašlaly a smrkaly,tak jsem se nedivila,když to syn chytil také.Jenže po malé virozce ,kdy už vypadalo,že je OK,začal kašlat a to docela dost.Navštívili jsme naší mudru,syna poslechla,prý je to dobrý, dávat jen něco na kašel.Tak užíval Mucosolvan.Jenže zlepšení žádné.Byl to takový suchý kašel.Tak druhý týden jsem k ní šli znovu.Zase stejný postup,na poslech OK,kašel trvá prý delší dobu.Jinak teploty neměl.Takže jsme dávali Stoptussin,sice lepší,ale kašlal pořád.Třetí týden opět k mudr,kašel je stále.Zase mě uklidnila,že na poslech je čistý,prý je to alergického původu.Čtvrtý týden se to zhoršilo,nedávala jsem Stoptussin,syn kašlal celou noc,seděl na posteli,byl i dušný.Znovu a to už našvaná jsem šla k doktorce,ať mu dá ATB,že má určitě bakteriální zánět.Doktorka ho poslechla,opět stejná písnička,vzala mu CRP z prstu,to bylo nízký,takže ani na moje požádání mu ATB nedala,má prý astma a máme jet na alergo.
Z domu jsem volala na ambulanci,dětské nem.,doktorovi řekla náš problém,naštěstí byl úplně super,hned prý máme přijet.Synovi vzali krev právě na ty resp.viry+ostatní,chlamýdie,mycoplasmata,černý kašel.atd..,a i když byl na poslech čistý, dostal ATB.
Za několik dnů volala lékařka,že synovi se potvrdily masívně chlamýdie pneumo a ATB máme brát nejméně 14 dní a máme se tam přijet pro další ATB.říkala,že je docela štěstí,že jsem to takhle podchytili.:-)
Jinak synovi 4.den po ATB kašel mizel a 7.den ATB nekašlal vůbec!Pak jsem tam byli 2 krát na krevní kontrole a v pořádku.
Třeba nemáte to stejný,ale myslím si,že dát dýchátka bez vyšetření je blbost.držím palce ať jste zdraví.
Teď koukám,že jsem napsala román.:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.