| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No líbí se mi Studijní program Hospodářská politika a správa - Obor Veřejná ekonomika a správa. Takže asi to samé.....

Vím ale že cca před pěti lety, co jsem o studiu uvažovala (před mateřskou), tak vím, že jediná fakulta která na Všb školné vybírala na dálkovém studiu, tak byla právě ekonomická fakulta, a to nějakých 1300 a nějaké drobné měsíčně.... což je pálka ročně.
jiné fakulty na všb jsou na kombinované formě studia zdarma.
tak nevím, jak je to teď....
jestli bys to zjistila, prosím, pošli mi info na mail, moc prosím.

jinak tehdy jak jsem si to zjišťovala, a nedostala jsem se přes přijímačky, tak se mi líbil obor ekonomika podniku - a pak to bylo cosi jako personalistika. to by mě bavilo nejvíc. pomáhat lidem najít zaměstnání.... to bych chtěla dělat. ale ted tam nic takového nevidím...

ale to školné mě fakt zajímá.....

a ty scio testy, nevíš, kde se dají vidět ukázky scia testů na vysoké školy?
našla jsem scio na střední školy, nebo testy studijních předpokladů na základních školách. ale na vš jsem nic nenašla.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.