| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

děkuju,
chci studovat, už jste mi pomohli se rozhodnout!

Jen mám strach abych si pak nevyčítala třeba to,že druhé dítě přijde moc pozdě, také manželův zdravotní stav nemusí být v budoucnu takový,aby se nám to druhé vůbec povedlo. Zase ale na druhou stranu je tu hrozba,že budu muset jednou rodinu živit já,proto bych asi měla mít co nejlepší podmínky k tomu abych mohla najít dobrou práci, tedy měla bych své vzdělání rozšiřovat ...
Původně jsem si během RD chtěla udělat ještě jaz. zkoušku z němčiny (už mám z AJ) ale nedalo se to zvládnout,proto mám obavu, jak se zvládnu učit do školy,když jsem měla problém najít si denně 40 minut na jazyk ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.