Dobrý den! Máme doma starší dětskou kovovou postýlku (50. léta). Bočnice mají být tvořeny textilní sítí, ale ta bohužel chybí. Hledala jsem na internetu, ale vzhledem k zákazu používání síťových lůžek jsem nenašla žádnou adekvátní náhradu. Jedná se mi o klasickou síť s většími oky jako například na tomto obrázku: http://www.promareha.cz/index.php?lang=cs&module=products&page=71
Nemáte tip, kde by se dala taková síť zakoupit? Délka postýlky je 130 cm, takže síť musí být minimálně takto dlouhá. Nemáte někdo doma takovou postýlku? Jak jste řešili absenci nebo poškození boční síťky?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.