| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Berus, jj, dárky jsou katastrofa, já sháním Chytré pero, na mě v Pompu koukali jak na magora, že to nikdy neslyšeli, ale objednávat to na netu a dát někde 60,- Kč poštovný, když to stojí okolo 200,- se mi nechce~d~ Neviděli jste to někdo někde v krámě? A tu cukrárnu od Play-Dooh taky nikde nemaj, obě děti si ji hrozně přejou, budu muset objednat na netu asi, jestli to má vůbec někdo na skladě~d~

Moni, Honza koukal na ty presovače, tak tam prej mají několik druhů toho Dolce gusta, snad to vyfotil, bylo jich víc za různý ceny, tak ti sem buď hodím fotku nebo to přepíšu, až bude doma~;)

Anneri, já chodím do města hned po koju, aby vydržel bez, zatím to vychází, ale co Plaza třeba? Tam by se snad někde dalo?~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.