V případě, že by tam bylo máslo máslovaté, už by nemohl být deklarován nulový obsah tuku. Ovšem stačí z triglyceridu udělat řízeně diglycerid, což enzymaticky lze snadno, a už se mimo oblast tuků v podstatě ocitáme, neb tuky jsou v drtivé většině triglyceridy (viz definice http://en.wikipedia.org/wiki/Fat). Navíc výrobce sám uvádí, že je máselný tuk enzymaticky upraven (http://www.bbuds.com/products_butter_buds/). A proč by ho jinak upravovali, když by se nechtěli dostat na nulovou hladinu tuků, což jistě působí na spotřebitele velmi omamně?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.