Ano, nejsem chemik ale tak nějak to bude - je to jejich know how. Vstupní "surovina" je máslo, sýr atd... a oni v ní skutečně ten řetězec přeruší a dostanou dostanou jen tu část z řetězce která způsobuje to aroma, chut.... čili aroma a chut toho tuku, sýra atp... ale už ne ten tuk a to pak dále upraví a prodávají...
Není to tak hrozný, jsou mnohem příšernější food ingredients které konzumujeme denně - ale sám taky butter buds nepoužívám.... do BIO to má fakt daleko
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.