| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sylvie, to byl spise jako priklad. Nebylo to jako ryti to nekoho i kdyz jsem si to pak precetla odeslane, tak je mi jasne, ze to tak muze vypadat. nevyhoda psaneho slova. Ja byla pred lety matka samozivitelka, hlidaci babicky 200+600km, takze vzdycky jsem musela mit rezervu. clovek nikdy nevi co se prihodi, takze to beru tak, ze ta reserva musi proste byt a kdyz uz jsem na tom tak zle, ze jsem ji spotrebovala, tak musim zkrouhnout jine vydaje nebo se postarat o dalsi prijmy.

Jo jinak, kdyz uz ti pisu, kdyz tu obcas neco procitam a vidim, tvuj prispevek a opravdu mne zajima jak to tedy chodi, tak u tebe si muzu byt jista, ze to nejsou zadne blaboly. Toz musim tu rict, ze budme radi, ze nam tu ruzne pravdy nastinis!
hezkou nedeli! pradlo vola, puda vola, jidlo vola a za hodinu budou volat i deti, ktere dorazi domu = pc je ted off, protoze internet je hroznej pozirac casu!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.