| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojky,
taky mam doma malinkou se zanetem str.ucha,dokonce v obou ouskach :-(
strasny
bydlime v GR, tak te mozna pobavim, taky bereme Augmentin, 70ml (teda ne duo-ale treba je to tim,ze jsme v GR) a taky se to muselo redit- prasek, ale v lekarne mi NIKDO NIC NENAREDIL, musela jsem si to doma redit sama :-D nikdo mi ani nerekl jak, v pribalovym letaku nebyl navod, kterej jsem tam marne hledala, tak jsem volala doktorovi,ten mi rekl,ze navod tam URCITE je a ze jestli teda neumim cist (rectinu mam studovanou na VS) tak si mam pozadat o pomoc nekoho,kdo tomu rozumi :-) :-) :-) Jinak davame 2,5ml po 8mi hodinach- 7dní!!!!! A jak to počítám,tak by nám to 1balení mělo stačit... i když jsme taky dostali 2 (aby jsme si to sami naředili :-)) Takže bych asi dr zavolala (snad te neserve tak jako me :-)) a myslim,ze 2.baleni ti asi da,ne? Treba udelal chybu a nenapsal to 2x-to se stava....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.