nic novýho?
My opět za DU dostali trojku s vykřičníkem!!kašlu na ni!!!Prudit ho za sklon fakt nebudu!!!!jsem ráda,že to dokáže napodobit-a že to vypadá jak daný písmenko...a nebudu ho buzerovat,že to ejště nemá správným sklonem-samo,že mu to řeknu,aby věděl,ale netrvám,aby to tak napsal,protože to stejně nedokáže
,jenom bych mu to znechutila....a mají nástěnku,kde jsou vystavení každý týden ti nejlepší...a danek tam je jako nejlepší čtenář
..a prý potřebuje ještě dvě fotky-kdyby byl nejlepší počtář,a nebo nááhodou nejlepší písař
-tím mě fakt pobavil,že si tak věří
jinač řešíme kroužky-konkrétně tančení..jak předtím prskal,že atm nechce,že je to debilní,že ho to nebaví a scény,tak teď docela v pohodě-samo,že řekne,že se mu nechce...a to ho tam ještě chtěla nechat učitelka minule dýl-že on už není "maloch" a nemá končit tak,jak končil loni a doteĎ...tak jsem ho chtěla nějak ukecat-tak on,že nééé,že tam teda nebude chodit vůbec
-to už loni říkal,že nechce být nikdy druhá skupina,aby tam ještě musel zůstávat....no,a to ještě nevěděl,že když bude v druhé skupině,tak ta že má tančení ještě i v pátek
...ale už jsme se domluvili-pač zas vyváděl,že nechce do plavání /a tam se mi to taky moc nelíbí,mají takovou krávu a ještě tam musíme hodinu čekat ve městě/,tak jsem mu řekla,že jestli chce vyměnit od pololetí plavání za taneční-tak ještě nakonec nadšeně souhlasil
..takže od ledna to bude mít dvakrát týdně..a v pátek nevadí-nemusí dělat úlohy.Akorát můj bude prskat,že pro nás musí jezdit v šest večer