no, my jsme bez plínek od dvou let přes den. Ona ale neusíná- upadá do komatu. Ráno je plína pročůraná jak hrom, někdy až do postele. S nočním buzením jsem přestala, protože pak se chce uklidňovat mlíkem a to by bylo jak z bláta do louže. Při svlékání na nočník v noci buď pláče, nebo je jak gumovej panák a skládá se mi, tak jsem se na to vykašlala. No plíny na noc počítám tak do pěti let. Vážně. Můj brácha se v noci počůrával do 13 ti, taky měl podobný komatu podobný druh spánku. Dneska už se teda nepočůrává a je šťastně ženatý. Tak vo to tady teda jde ne ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.