Já jsem třetí těhotenství oznamovala celkem zajímavě. Měla jsem v té době dvě dcery narozené v červnu 2004 a 2006 a TP na červen 2008. Takže jsem do kalendáře, který prarodiče dostali k vánocům (koláže z fotek, něco malovaly děti apod) dala na červen 2008 tři "filmové pásky" - fotka z UZ, fotka po narození, fotka z 1. roku, ke starší ještě fotka z 2. a 3. roku, každý "filmový pásek" měl na začátu jméno a datum narození a třetí filmový pásek byl s otazníkem a jen fotkou z UZ. Takže když rodiče vybalili kalendář, tak si ho prohlíželi, listovali a najednou našli :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.