jéje Leni tak hodně sil, to máte opravdu co dělat, tak ať to jde co nejhladšeji
ostatní také zdravím...no také sem moc nenakouknu neb ten mrňavý rarach už jen tak v klidu nepozoruje okolí ,ale hezky se zapojuje a prosazuje tak mi končí klídek
a začíná se i vztekat když není po jeho. třeba rejdit po klávesnici nebo miší či mi volat z mobilu na náhodně vybraná čísla
....čili se szřejmě ani jen v jeho přítomnosti ke klávesnici nedostanu abych ho nedráždila....ale myslím na Vás a snad my někdy vyjde čas, jako teď co spinká
k předešlé diskusy také trpím takovou tou schízou.....mateřství/práce nebo sebeuplatnění.....asi by to mělo býti vyrovnané a člověk by měl mít víc rolí o které se může opřít (nejde mi to v práci ale doma super nebo naopak), jako malá jsem si říkala, že chci být hlavně dobrou mámou. to si pamatuji. ale co to znamená že?. no pocit vlastní užitečnosti i mimo domácí krb tomu podle mne také prospívá, že se člověk také cítí více soběstačný a tak i svobodný a dobře pak na duši a potažmo k dětem. tak jsem se chtěla rozepsat ale už tam vedle někdo brouká tak se mějte maminy a hodně sil do zvládání každodenních starostí i těch nepředvídatelných
lucka