Poradí mi prosím někdo se skladováním sušené parmské šunky? Myslím tím celou kýtu! Dostali jsme ji, je celá zabalená v igelitu, ale ne vakuově, nechat ji v něm a nebo vybalit a pověsit například do spíže? Už na ní začíná být lehce plíseň, ale ta prý masu neškodí, je na kůži, které je natřené sádlem, kvůli uchovávání. A to vše se odstraní. A jak ji dále skladovat, když se nakrojí? Děkuji za postřehy!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.