| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nejhorší je, že spousta lidí to ví, že dítě ty vši má a prostě to neřeší!!! Já tu měla celé léto neteř a zjistila jsem, že má vši. Volala jsem švagrové (její mamince) a ona mi řekla, že to ví, že ji jednou už hlavu myla ale nepomohlo to a tak to má už asi půl roku!!!!! A prostě to neřešila!!! Děcko (10 roků) plnou hlavu vší a hnid - bylo to prostě vidět na první pohled! Myslela jsem, že zešílím. (jen doplním, že se švagrovou se moc nestýkáme - doveze mi dítě a odjíždí ... mám ráda "malou" ji moc nemusím ~k~ (je to manželova sestra, ale jsme prostě nějak rozdílné)

Chytil to i můj 2 letý syn - jenže jemu to ve světlých vláskách bylo vidět (našla jsem asi 2 vši - umyla ho v Paradis .. nevím jak se to jmenuje a byl klid ...) jenže ji jsem umyla dle návodu - za 8 dnů znova a za další 4 dny si myla vlasy, uvázala si je pak do ručníků - bílého a jak ho sundala tak jsem myslela, že padnu na zadek-na ručníku bylo tak 50 malinkatých živých vší!!!!!
Chytla jsem nervy, nastříkala ji Difuzilem - nechala ji to celou noc ... naštěstí pak končily prázdniny a šupajdila domů s příkazem že si bude co 4 dny mýt vlasy a maminka ji laskavě bude ty hnidy vyndávat.

Byla jsem tehdá tak strašně naštvaná, že existují tak nespolehliví lidi!!!

Vši nejsou problémem špinavých ... potkají v živtě snad každého, ale mělo by se s nima něco dělat - tohle je fakt hnus jak se zachovala švagrová. Opět to zase jen podtrhlo moje mínění o ni no ~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.