| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no prý je té vlákniny pak moc, dětem stačí pokud mají ovoce. tam je už obsaženo dostatek vlákniny a v celozrnném pěčivu je její množství už zatěžující pro dětský organismus.
zrovna tu hledám vysvětlení proč ta vláknina vadí....
totiž v tom kontextu...moje děti mají raději ty bílé rohlíky a s touhle informací se mi udělal tak klid na duši...tuhle jedna známá důležitě popisovala jak uvařila malému BIO mrkvičku.....a pak mluvila že bílé pečivo u nich nee tak si říkám že dává vše bio a pak dítě nacpe přemírou něčeho jiného....vůbec jsem si tak zauvažovala co je vlastně zdravé a jestli máte někdo nějaký tip na aktuální článek byla bych ráda. já to studovala hlavně co se narodila první dcerka a pak si jedu co se týče stravy tak pořád stejně a ač zprvu nadšená že existuje to bio jsem od něho ustoupila nějak na to nemáme dost peněz a za uspořený peníz pak můžu třeba dětem dopřát jiné aktivity...si tak poměřuji co je lepší jíst jen bio a sedět doma na zadku nebo s nebio ale zbyde mi třeba na bazén a tak....já se na bio vybodla. možná se mnou nebudete souhlasit, ale myslím, že pokud kupuji normální potraviny v síti (ne rafinované, jen bez puncu bio)nedělám nic špatného...a trochu mi vadí opovržení té známé oni jsou bio!!!!jo je to jen známá....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.