Z vlastní zkušenosti. Vyzkoušela jsem několik značek a pokaždé jsem měla pocit upatlanosti a lepkavosti.Až mi kamarádka kosmetička vysvětlila proč. Je to dané technologií výroby krémů. Některé krémy, a na ty jsi narazila asi i ty, jsou vyráběny technologií olej ve vodě.Několik kapek oleje je vstříknuto do vody.(zjednodušeně řečeno)To jsou ty co pleť ještě více vysušují. Je to z toho důvodu,že voda se špatně roztírá a navíc ucpává póry do kterých se pak nemohou dostat výživné látky.Pleťová buňka je stále žíznivá a proto s potěšením (i když špatně) příjme vodu, kterou se přesytí a potom není schopná příjmout výživné látky,které ji hydratují i vyživují. Krémy vyráběné technologií voda v oleji jsou právě ty co pleti nejvíce pomáhají. Olej není pro žíznivou buňku atraktivní (ty se také nenapiješ oleje,když máš žízeň) a proto buňka příjme nejdříve vitamíny rozpustné v tucích a teprve potom vitamíny rozpustné ve vodě. Protože už je napitá tak vodu vyloučí a odpaří a nechá si jen ty vitamíny, které jí jak zasytí tak i hydratují. Já v oboru dělám 5let tak tomu snad i rozumím. Ne a ke kosmetice mne přivedla výše zmíněná kamarádka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.