Lidko, a to víš odkud? Bylo to nějak prokázáno? Nějakým solidním výzkumem? Spíš mi přijde, že si obětí reklamní masáže kosmetických firem v médiích. Jakože by se make-up měl denně nanášet, protože pleť chrání před větrem, deštěm atd.? Mně to přijde fakt jako cílený reklamní tah, bez reálného základu...samozřejmě jsem tyto rady v časopisech sponzorovaných různými kosmetickými firmami také četla. Možná zkus škrabošku, to bude asi největši jistota.
Já krémy nepotřebuji, pleť si poradí sama-zatím...mám ji spíše mastnější. Nejlepším receptem je určitě hodně spánku, málo stresu a kvalitní jídlo...krémy jsou opravdu JEN kosmetika.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.