Určitě by se dalo polemizovat. Možná taky jak kde, já jsem z většího města a tady jsou normálně ve třídách promíchané děti různých národností. O vietnamských dětěch se říká, že jsou chytré, cílevědomé a vychované, teda aspoň o většině. Mě spíš vadí vietnamci, kteří tady pěstují trávu, vyrábí věci s falešnými značkami a neodvádí daně, prostě porušují zákon a je jich bohužel hodně. Omlouvám to trochu tím, že asi není jednoduché se chytit v cizí zemi a je mi to blíž než to co vyvádí většina Romů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.