| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Verondro, nemůžu si pomoct, ale po přečtení tvých dalších příspěvků si myslím, že problém nejsou ty fotky. Problém je to, že sis myslela, že jsi jediná, se kterou tvůj muž pořizoval fotky a video při sexu. Pracovala jsem dlouho v téměř ryze mužském kolektivu, a tak se na věc dívám o trochu, promiń mi, reálněji. Tvůj muž ti nejspíš neřekl pravdu, aby tě neranil. A má pravdu i v tom, že te´d už nemá smysl se v jeho předchozím vztahu rýpat. Jestli jsem to dobře pochopila, tak si ty fotky přinesl od rodičů, kde doposud byly a uložil je do nočního stolku, kde jsi je našla ty. Řekni mu, že ti ublížilo, když jsi ty fotky viděla, že si nepřeješ, aby se něco podobného opakovalo a požádej ho, aby ty fotky uložil ke svým soukromým věcem, kam nechodíš nebo s nimi udělal, co uzná za vhodné - ale tak, abys byla ušetřena jakékoliv konfrontace s nimi. Na nějakém demonstrativním pálení, trhání a vyhazování netrvej - kromě toho, že je to dětinské a hloupé, by si tě mohl taky rychle přestat vážit. Aspoń já bych se svým mužem asi rychle zametla, kdyby mi chtěl diktovat, jak mám naložit se svými osobními věcmi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.