.. tím "abych je neobjevila" myslím například, aby mě při otevírání posledních upravených fotek napraštily do očí erotické fotky jeho bývalky:).. Jinak jeho fotky se dají v počítači docela dobře poznat, má jsou označeny dívčími jmény:), protože holky fotí.. a já nejsem paranoidní, abych mu je procházela (čeho je moc, toho je příliš, v tom množství pro mě už trošku nuda:).. ale - jak píšu - přestože (nebo právě že) máme počítač plný fotek holek.. snažím brát s rezervou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.