Přidat odpověď
Eeko, ale zakladatelka píše: Nemohla jsem to tehdy ještě příteli odpustit, nechápala jsem, jak mohl žít s někým takovým a velmi dlouho mi trvalo, než jsem si to vše nechala vysvětlit a zkusila si to nepřipouštět. Mám z toho dojem, že on jí podrobnosti o životě s bývalou nevyprávěl dobrovolně, ale že ona si to tak dlouho "nechala vysvětlovat", tj. nutila ho, ať jí to vysvětlí, že on nakonec pochopil, že chce-li si ji udržet, musí jí říct právě to, co chce slyšet. A ona tomu uvěřila, protože tomu chtěla věřit, přestože je jasné, že jestliže on byl nesmělý mladík a ona zralá zkušená žena, navíc profesionálka, tak, jak tu někdo trefně nazval, "nechodili spolu do kostela".
Podle mě se chyba stala tehdy (a udělali ji oba), tohle jsou bohužel jsem její následky.
Být zakladatelkou bych nedělala scény, pokud by mi ty věci opravdu hodně vadily, požádala bych manžela, ať je zničí a příště bych si rozmyslela mu hrabat v osobních věcech. Souhlasím s Lízou, že každý má svou 13.komnatu, dokonce si myslím, že každý má na ni právo (ale měl by si ji dobře střežit).
J.
Předchozí