Tak já nejsem "dílerka" a Euronu mám moc ráda. Nepoužívám ale často konkrétně prášek na praní ale používám aviváže - pozor na to, že voní jen s některými prášky. V kombinaci s Arielem nevoní vůbec! v kombinaci s Persilem voní nádherně - v kombinaci s euroňáckým práškem voní tak středně. U toho arielu to je nevím proč ... asi má ariel nějakou složku , co tu vůni z aviváže "ničí".
jinak teda dodám že eurona není eko ... ale to asi všichni ví - je jen šetrnější k přírodě - do eko výrobku má hodně daleko, ale i můj syn, který je atopik opravdu ty aviváže snese.
Velmi ráda mám prostředek na ruční praní - na takové přemáchnití spodního prádla, trička co se mi "nehodí do pračky" nebo dětských věcí když zrovna není plná pračka abych to měla kam přihodit - ten je velmi dobrý a nádhreně voní po pomeranči nebo citrusech ....
No a pak beru pravidelně i čističe WC a WC gely - ty cherry jsou úúúžasně voňavé.
Prostorové aromatika jsou super i do auta - vydrží to vonět docela dlouho - já to už po chvíli necícím, ale když příjde návštěva tak se vždy ptá co mi to voní
No a v neposlední řadě jsem měla i jar - a opravdu super pění, dobře myje - je ho třeba jen troška.