Ahoj holky,
tak se hlásím po tom včerejším masakru.
![:-)](/g/s/0.gif)
Ze začátku to vůbec nešlo,ale pak se to docela zlepšilo. Jednu jamku jsem měla dokonce za 4 a povedl se mi i nádherně dlouhý pat jako nikdy,ale taky to někde dopadlo dost zle.
![~Rv](/g/s/9.gif)
Nicméně věděla jsem,že se jdu spíš projít,takže jsem si to nakonec užila. Jenom jsem si při hře roztrhla svoje oblíbené kalhoty. Hledala jsem míček o kterém jsem věděla,že není ve vodě,ale na krají břehu a jak jsem tam šlápla byla tam díra přikrytá trávou a už jsem se válela na zemi.
![:-)](/g/s/0.gif)
Fakt jsem byla ráda,že mám v autě náhradní oblečení a dohrála jsem se svetrem kolem pasu.
![~t~](/g/s/20.gif)
Za 14 dní je další turnaj,tak jsem zvědavá,jak to půjde tam. Jsem děsná. Třeba na odpališti jsem měla o hodně delší driver,než holky,ale pak jsem si to zmrvila na patování zcela zbytečně. Ach jo to je tak,když se tu hole válí na zemi půl roku netknuté. I tak jsem,ale zahrála líp,než manžel nebo to alespoň tvrdil. Jeho skore kartu jsem neviděla,tak nevím jestli na mě nechtěl být jenom hodňák.
![~t~](/g/s/20.gif)
![~t~](/g/s/20.gif)
![~t~](/g/s/20.gif)
Nicméně rum tam měli výbornej. Nějakej 12-ti letej jamajskej a fakt dobrej. Hned se líp pálilo,když nám ho v průběhu hry i na startu servírovali.
![~t~](/g/s/20.gif)
![~t~](/g/s/20.gif)