Přidat odpověď
Já myslím, že bys měla zajít k psychiatrovi.... BMI 22,3 je v pohodě. To, že máš nějaké nedostatky s postavou - mno, kdo nemá. Navíc pokud sportuješ, tak máš svaly, svaly jsou těžké = máš větší BMI, než je skutečný stav tuků atd.
Určitě není dobré hladovět a není dobré, že jsi unavená a vyčerpaná - akorát se totálně zničíš - píšeš že je ti špatně když hladovíš, špatně když se najíš = máš podle mě rozházené totálně zažívání.
Fakt si někam zajdi, alespoň k obvoďačce, na nějaká vyšetření (žaludek atd.), psycholog by určitě neškodil. Jsi obcesivní (když máš hlad tak myslíš na to, že po jídle přibereš?????).
Sama mám 74kg na 173 cm, chtěla bych shodit, ještě tak možná tři čtyři kila, víc ne.... když mám pod 68kg, tak je mi právě "špatně". Narodíl od modelek, co vypadají jak ramínko v pytli, já mám svaly (hodně sportuju) a i když modelka by na mojí výšku mohla mít klidně 52 kilo, tak já ne, já bych "umřela". Všechny váhy a BMI jsou jen čísla - a ničit si život kvůli číslu?
Snažím se nepřežírat a mít vyvážený jídelníček, ale včera jsem měla chlebíčky a tiramisu a portské a kávu s mlíkem a bublaninu - sešly jsme se u kámošky a nanosily jsme si dobrotky a možná mám dneska o půl kila víc než včera - no a co?
Předchozí