Ahoj ldii, jsem ráda, že jsem našla tuhle diskuzi, protže potíže se žlučníkem je pro mě v mých skoro 30letech novinka. Přišlo to s druhým dítkem, první záchvat už v těhotenství. Teď mám mimi 3 měsíce a několik ošklivých záchvatů za sebou. Operaci si nechám na později kvůli kojení - obdivuji všechny, které zvládly podstoupit operaci a zachovat kojení.
Ale k věci, vzhledem k tomu, že jsem v téhle oblasti nováček, poraďte prosím, na co bych si ještě mal dát pozor? Držím se co se týče tuků - vyřadila jsem kromě šunky a dietních párků veškerou uzeninu. Mám vyzkoušeno spoustu věcí, které mi chutnají a můžu je - včetně feferonky. Je tu něco, co by mě nemuselo napadnout a zažila bych si další záchvat? Může se stát, že mi některá věc opakovaně nevadí a pak přivodí nečekaně záchvat? Nebo co mi neublížo jednou můžu bez obav konzumovat? POraďte prosím
U internistky jsem obdržela milou a vtipnou brožurku o dietě, bohužel je z roku 1975 (to jsem ještě 5 let nebyla na světě!), tak si říkám, že v některých věcech snad výzkum a zkušenosti pokročily ... nebo ne?? Díky za každý příspěvek.