Ahojky. Tak mám pocit,že je tu nějaká epidemie nebo co ne? Samé budoucí rodičky místo aktivních hráček. Tak vám holky držím palce a přeji co nejméně komplikované těhotenství,porod a krásné a zdravé dětičky.
Já jsem se včera konečně zase domluvila s panem Pechanem na další trénink,takže od soboty zase začínáme chodit. Lákal nás teď v říjnu na golfový zájezd do Turecka,ale bohužel bych neměla kam dát děti,takže nic. Syn je v primě a tam by mi ho neuvolnili. S malou by to bylo v pohodě,ale stejně by je tu neměl kdo hlídat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.