Přidat odpověď
Vypadá to na omyl.Ale já bych si to na vašem místě ověřila. Jde o dítě. Zanedbaná cukrovka může znamenat poškození mozku a srdce dítěte, a co z toho vyplývá asi domyslíte.Dítě cukrovkářek má nejen větší váhu, po porodu musí být u něho sledován cukr a být více hlídáno a je více ohroženo v souvislosti sé žloutenkou po narození.
Mluvím tak proto, že jen díky mé všímavosti odhalili gestační cukrovku,a ještě pozdě po 30tt., začala jsem neúměrně jíst sladké, v močise dosud neoběvovalo nic. Pak jsem šla na odběry, to už mne rovnou hnali do diabelologické poradny a do 10dnů jsem si začala píchat insulin, díky všem svatým mám dítě v pořádku a v 38tt jsem skončila na císaři. Cukr nemám ani rok po porodu ok. Prý to vypadá zvláštní typ cukrovky, a už i moje děti byly na vyšetření.Lékař mi řekl, že pokud bych měla další dítě, tak z 90procent bych měla znovu gestační diabetes,a podle stávajících výzkumů bych měla mít do 15 let 50procentní šanci mít diabetes 2 typu.Jen se modlím, at neskončím na vozíku nějak brzy(amputovaná diabetická noha).Holt růžové vyhlídky.
Předchozí