| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ted nevím kdo to tu psal, ale vy si to přeberete, že :-)
já jsem se teda ládovala hroznovým vínem jak protržená, zrovna v období tohodle testu... no samo že dopadnul špatně.... takže o chutích vím své :-).
Ale svoje hodnoty už si teda nepamatuji, bylo to při prvním těhu....
Jinak jak tu někdo psal, těhulky mají povolené trochu větší množství sacharidů než normální cukrovkáři. Je tady na rodině na to dobrá diskuze těhotenská cukrovka a zrovna to tam docela žije, holky ti tam určitě poradí kolik tak mají povolené množsví sacharidů. Určo si ji tu zkus najít.
Nejlepší by bylo kdyby jsi měla k dispozici glukometr. Několik dní by jsi si měřila, před jídlem, po jídle a uviděla by jsi jak na tom jsi.... ale to není zrovna levná záležitost na pořízení :-(. Respektive ty proužky do glukometrů stojí majland, přístroj samotný ti tady většinou dají jako dárek k těm proužkům.... ale ty nejsi zrovna v čechách jestli jsem to dobře pochopila.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.