| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den, mám takový dotaz, když mi dělali v ČR zátěžový test na cukrovku, tak dopadl dost blbě (před glukózou 4,6, 1hod. po vypití 10,3 a 2hod. po vypití 8,3), potom jsem byla i na 24hod. testu v nemocnici a tam jsem měla hodnoty dobré, ale vzhledem k tomu, že ten první zátěžový test dopadl tak, jak dopadl, diagnostikovali mi těhotenskou cukrovku. Neměla jsem ani možnost mluvit s nějakým diabetologem, protože jsem se musela vrátit s manželem zpět do Nizozemí, takže tak dva týdny si přepočítávám sacharidy a řídím se tím, co jsem vyhledala na netu a pomalu, ale jistě hubnu, aniž bych chtěla (ne že by to bylo na škodu). Dnes jsem byla na zátěžovém testu i tady v NL a už vím i výsledky - před glukózou 4,7 a 2hod. po také 4,7, což jsou velmi dobré hodnoty...Tak by mě zajímalo, jestli je možné, že při těch prvních testech došlo k omylu, popřípadě k záměně (byla tam se mnou paní, která byla podruhé těhotná a v prvním těhu měla také těhu cukrovku), nebo jestli ty hodnoty jsou tak dobré proto, že držím už dva týdny dietu a nejím nic sladkého (mimo určitého množství ovoce). Ale i tak si myslím, že kdybych měla těhu cukrovku a tudíž problémy s vytvářením inzulínu, tak bych to hodnoty měla mít horší i po té dietě? Nebo se pletu? Protože i doktorka, která mě informovala o dnešních výsledkách říkala, že je velmi divné, že jsem při těch prvních testech měla tak vysoké hodnoty. Máte s tím některá zkušenost? Děkuji za přečtení mého příspěvku i za případné rady :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.