Ahoj, moje dcera měla salmonelu když jí byli 3 měsíce, po 5 ti měsících pozitivních výtěrů doktorka nasadila antibiotika, ale hodně slabá (měla jsem předpis jak mi je mají v lékarně naředit a lékarnice se tvářila, že tak naředěná nemohou účinkovat). Ale zadařilo se a zabrali. Problém léčby antibiotik je ten, že v ojedinělých případech mohou salmonelu podpořit, proto se to nejprve zkouší léčit, dietou, Hylakem, probiotiky....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.