Jaká milenka? Snad jeho nová žena , ne? Já měla pocit, že milenka je jen na jednu věc...no to je jedno..
No já bych sama bez dovolení teda k bývalé ženě M do bytu nevlezla. Radši bych byla s dítětem venku, byla by to jiná situace, kdyby opravdu venku bylo -20 a ona by dopředu věděla, že tam budu a souhlasila s tím. Ale mě by to teda taky příjemné nebylo, sedět u ní doma
každopádně, pokud ti to vadí, řekni to bývalému a příště už to tak neudělají. To je normální reakce, že tě to zarazilo. Záleží jak spolu ale vycházíte, znám případ, kdy jsou bývalka i nová žena kamarádky a chodí normál na kafe , když přijede nová žena s mužem pro děti. jasně, záleží na okolnostech za jakých se rozešli, ženskou, co by "odtáhla" chlapa od rodiny bych teda taky vůbec nemusela!!!! Ale kdyby chlap nechtěl , tak by s ní nešel , že. No vá žena po rozvodu je myslím ok, když je normální.
Já bych taky svého bývalého využila dál jako svého zubaře, proč ne? Pokud jste se rozešli v docela dobrém a vycházíte, tak proč to měnit?